Анализ на файл за прикачане

от Prolet:STEPS
Направо към: навигация, търсене

Анализ на файл за прикачане

Функция

На този екран можете да изберете един или повече файлове, които да бъдат анализирани и прикрепени към съответните обекти в системата.

За да добавите файл изберете бутончето 'Browse' (или 'Разглеждане' на Български) и изберете файла който искате да анализирате от Вашия компютър.

Можете да премахнете файл, който сте избрали погрешка като използвате бутончето за изтриване вдясно от файла.

След добавяне на файл се появява още едно поле за качване на файл, което Ви позволява да анализирате повече от един файл едновременно.

След като изберете файловете за анализ натиснете бутона Качване за да изпратите файловете от Вашия компютър към сървъра.

След качването на файловете сървъра ще анализира съдържанието им, като използва специални QR кодове за определяне на обекта към който принадлежат. В един файл може да има страници за повече от един обект, всяка страница ще бъде анализирана по отделно, и евентуално ще бъде прикачена в отделен файл.

След анализа ще Ви бъде показан списъка на файловете, разбивка по страници а за всяка страница се показва и обекта, към който принадлежи. В зависимост от резултата от анализа на файловете може да се случи едно от трите:

  • Ако при анализа за всяка страница успешно е определен обект за прикачане системата автоматично ще започне процес на прикачане на файловете.
  • Ако при анализа за някой файл или страница не се открие обект за прикачане ще Ви бъде показана информация за това и ще се очаква потвърждаване на прикачане на останалите документи. Можете да прегледате всеки файл, който сте качили чрез щракване върху името на файла.
  • Ако при анализа не е открита възможност за прикачане на нито един файл няма да се появи бутон за обработка.

Забележки

Общият размер на файловете за анализ не може да надвишава 10МБ.

Файловете, които качвате трябва да са във формат PDF и да са резултат от сканиране на хартиени документи. Не се поддържат архивни файлове, както и програмно генерирани файлове (справки).

За момента системата поддържа анализ на Товарителници и отпечатани Куриерски Листи (включително POD за пратки по специализирани договори).

Лични инструменти
Именни пространства

Варианти
Действия
Навигация
Инструменти